Színválasztó

Könnyűfém keréktárcsa 40,64 cm (16") 5 x 2 küllős kivitel, ezüst

1 779 681

6,5 x 16", ET 50, 215/55 R16 gumiabroncsokhoz (205/55 R16 1,6L benzinmotor esetén)


A garanciát a Ford beszállítója biztosítja.

MÁRKAKERESKEDÉS KERESŐ
Hozzáadás a kívánságlistához
A könnyűfém keréktárcsák egyedi megjelenést kölcsönöznek Fordjának, tökéletes kialakításuknak köszönhetően. Minden felni minőségi teszten esett át, a biztonság és a nagyszerű megjelenés figyelembevételével.

*Az azonosított tartozékok gondosan válogatott harmadik féltől származó tartozékok, és különböző garanciális feltételekkel rendelkezhetnek, amelyek részleteit a Ford márkakereskedőjétől szerezheti be. A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonát képezik, és a Ford Motor Company bármilyen ilyen felhasználási jogosultsága licenc alá tartozik. Az iPhone/iPod szóvédjegy és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a megfelelő tulajdonosok védjegyei.

Jogi nyilatkozat

A Ford politikája a folyamatos termékfejlesztés. Fenntartjuk a jogot a jelen online kiadásban fellelhető specifikációk, a bemutatott és leírt modellek, színek és árak előzetes bejelentés nélküli változtatására. A képek csak illusztrációk. Ez az online kiadvány eredeti Ford és külső beszállítói termékekből válogatott tartozékokat is tartalmaz. A *-jellel megjelölt tartozékok gondosan válogatott termékek más beszállítóktól, melyeket saját márkanevük alatt forgalmazunk, és amelyekre a Ford garanciájától eltérő garanciális feltételek vonatkozhatnak; ezek részletei a garanciális ikonra kattintva, vagy Ford Márkakereskedőjétől beszerezhetők. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth® SIG, Inc. tulajdonát képezik, ezek Ford Motor Company általi használatát licenc szabályozza. Az iPhone/iPod márkanév és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Egyéb védjegyek és márkanevek a vonatkozó tulajdonosoké.