A tolatóradar előre figyelmezteti Önt, észleli az akadályokat a jármű előtt vagy mögött. Első és hátsó tolatóradarok elérhetők külön készletben.

Xvision (SCC)* Tolatóradar rendszer hátsó, 4 matt fekete érzékelővel

1 932 379

62 285 Ft1

Megbízhatóan érzékeli az akadályokat, melyekre szaggatott hangjelzéssel figyelmeztet, kis távolság esetén pedig folyamatos hangjelzéssel riaszt. Olyan járművekhez is használható, melyek vonóhoroggal vagy külső pótkerékkel rendelkeznek. Bizonyos modelleknél kombinálható az Xvision első tolatóradarral. A csomagban található lapos vagy ferde gumi peremű érzékelők lehetővé teszik, hogy a szenzorok tökéletesen illeszkedjenek a lökhárító alakjához. Az érzékelők a karosszéria színére fényezhetők. A tolatóradar hangjelzést ad és nem integrálható a Ford kijelzőhöz vagy a SYNC rendszerhez. Kérdezze Ford márkakereskedőjét a részletekről


A garanciát a Ford beszállítója biztosítja. Bővebb információért keresse Ford Márkakereskedőjét.


IMPORTANT NOTICE: Installation must be performed exclusively by a specialist workshop. Damage to any part due to incorrect fitment is not covered under warranty.

További információkért és képekért kérjük, válasszon egy járművet!

Válasszon kompatibilis járművet!

1 Javasolt kiskereskedelmi ár Áfával; a felszerelés költségeivel kapcsolatosan érdeklődjön márkakereskedőjénél.

*Az azonosított tartozékok gondosan válogatott harmadik féltől származó tartozékok, és különböző garanciális feltételekkel rendelkezhetnek, amelyek részleteit a Ford márkakereskedőjétől szerezheti be. A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonát képezik, és a Ford Motor Company bármilyen ilyen felhasználási jogosultsága licenc alá tartozik. Az iPhone/iPod szóvédjegy és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a megfelelő tulajdonosok védjegyei.

Jogi nyilatkozat

A Ford politikája a folyamatos termékfejlesztés. Fenntartjuk a jogot a jelen online kiadásban fellelhető specifikációk, a bemutatott és leírt modellek, színek és árak előzetes bejelentés nélküli változtatására. A képek csak illusztrációk. Ez az online kiadvány eredeti Ford és külső beszállítói termékekből válogatott tartozékokat is tartalmaz. A tartozékok beépítése hatással lehet gépkocsija üzemanyag-fogyasztására. A *-jellel megjelölt tartozékok gondosan válogatott termékek más beszállítóktól, melyeket saját márkanevük alatt forgalmazunk, és amelyekre a Ford garanciájától eltérő garanciális feltételek vonatkozhatnak; ezek részletei a garanciális ikonra kattintva, vagy Ford Márkakereskedőjétől beszerezhetők. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth® SIG, Inc. tulajdonát képezik, ezek Ford Motor Company általi használatát licenc szabályozza. Az iPhone/iPod márkanév és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Egyéb védjegyek és márkanevek a vonatkozó tulajdonosoké.