Ford Könnyűfém keréktárcsák

Különbözzön másoktól és érezze is magát másképpen a könnyűfém keréktárcsa kínálatunkkal. Minden könnyűfém keréktárcsa úgy került kialakításra, hogy kiegészítse Fordjának látványát, akármilyen modellt vezessen is. Fényes, sportos vagy elegáns, a választás az Öné. Biztos lehet abban, hogy bármelyik könnyűfém keréktárcsát választja is, az a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően, a legjobb anyagokból került legyártásra, és taartós teszteken ment át, hogy Önt biztonságosan az úton tartsa. Röntgensugaras repedésvizsgálatot végeznek minden egyes könnyűfém keréktárcsán, valamint további vizsgálat biztosítja, hogy a levegő ne szökhessen el a gumiabroncsból a keréktárcsa anyagán keresztül. Biztos lehet afelől, hogy a különböző stílusú keréktárcsáink -polírozott, ezüst - fehér - fekete fényezett, vagy krómozott- ugyanolyak jók, mint ahogyan kinéznek.

Miért válasszon Ford könnyűfém keréktárcsákat?

A Ford könnyűfém keréktárcsákat kifejezetten a Ford gépkocsikhoz készítjük. Így a minőségi kompromisszumok helyett arra koncentrálhatunk, hogy a modellhez tökéletesen illeszkedő könnyűfém keréktárcsákat tervezzünk és gyártsunk.

Mindig jobb

Mivel könnyűfém keréktárcsáinkat az egyes Ford típusokhoz tervezzük és gyártjuk, pontosan ismerjük a szükséges specifikációkat. Ráadásul keréktárcsáinkat úgy készítjük, hogy terhelhetőségük és biztonsági jellemzőik felülmúlják a típuskövetelményeket.

Alapos tesztelés

A Ford könnyűfém keréktárcsák tartósságát és erősségét a tervezés és fejlesztés minden fázisában, de ami a legfontosabb, a gyártási folyamat során is ellenőrizzük. Ezért biztos lehet benne, hogy teljesítik a Ford legmagasabb szintű minőségi követelményeit, és megfelelnek Ford gépkocsija gyártási minőségének.

Praktikus

A Ford könnyűfém keréktárcsák felszerelése Fordjára gyors és egyszerű. Mivel könnyűfém keréktárcsáinkat az Ön Fordjához terveztük, nincs szükség módosításra, bármilyen keréktárcsa vagy gumiabroncs méretről legyen is szó. Felszereléskor az eredeti Ford középső sapkát és szerelvényeket használják, más szerelvényekre nincs szükség. Így megtakaríthatja a szerelvények költségeit és védi gépkocsija garanciáját is.

1. szakasz: Tudományos tervezés

Minden új Ford könnyűfém keréktárcsa alapvető formatervét a Ford tervező csapat alkotja meg. A szükséges specifikációkat fejlett és rendkívül pontos tudományos és matematikai módszerekkel határozzák meg.

2. szakasz: Megvalósíthatósági elemzés

Miután a formatervben megállapodtak, a gyártórészleg elvégzi az adott Ford típushoz a dizájn- és megvalósíthatósági elemzést – a jövőben tervezett típusfejlesztéseket is figyelembe véve. Az elemzésbe valamennyi karosszériaváltozatot bevonják annak érdekében, hogy teljesítsék a minőségi és közlekedésbiztonsági követelményeket, a különböző súlyeloszlás esetén is.

3. szakasz: Tesztelés

Minden leszállított keréktárcsa alapos statikus vizsgálatoknak esik alá, melyek során, többek között röntgenes vizsgálattal, ellenőrzik a méreteket, az anyaghibákat, a tömítetlenségeket, a kiegyensúlyozatlanságot és az ütközésekkel szembeni ellenállásukat.

4. szakasz: Tartóssági és szilárdsági tesztek

A próbaúton felül Ford könnyűfém keréktárcsákat kemény, kétirányú tartóssági teszteknek vetik alá a laboratóriumban, egy speciálisan erre a célra kifejlesztett berendezésen. A valós vezetési körülményeket szimuláló teszt 300.000 km közúti közlekedésnek felel meg, melynek során a keréktárcsán szándékosan sérüléseket okoznak a rendkívüli körülmények (mint pl. az útpadkára hajtás). A teszt alatt különböző sebességeket, terheléseket és rendkívül durva manővereket, valamint kanyarvételeket szimulálnak és minden keréktárcsa-típusból legalább háromnak meg kell felelnie a teszten ahhoz, hogy az adott típus gyártási engedélyt kaphasson.

Ford könnyűfém keréktárcsákkal nem kell kompromisszumokat kötnie.

Jogi nyilatkozat

© 2024 Ford Motor Company. A ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® a Ford vagy leányvállalatainak védjegyei.

A Ford politikája a folyamatos termékfejlesztés. Fenntartjuk a jogot a jelen online kiadásban fellelhető specifikációk, a bemutatott és leírt modellek, színek és árak előzetes bejelentés nélküli változtatására. A képek csak illusztrációk. Ez az online kiadvány eredeti Ford és külső beszállítói termékekből válogatott tartozékokat is tartalmaz. A tartozékok beépítése hatással lehet gépkocsija üzemanyag-fogyasztására. A *-jellel megjelölt tartozékok gondosan válogatott termékek más beszállítóktól, melyeket saját márkanevük alatt forgalmazunk, és amelyekre a Ford garanciájától eltérő garanciális feltételek vonatkozhatnak; ezek részletei a garanciális ikonra kattintva, vagy Ford Márkakereskedőjétől beszerezhetők. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth® SIG, Inc. tulajdonát képezik, ezek Ford Motor Company általi használatát licenc szabályozza. Az iPhone/iPod márkanév és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Egyéb védjegyek és márkanevek a vonatkozó tulajdonosoké.

" " " "