DanTracker* GPS Nyomkövető eszköz Biztonsági GPS IA berendezés

2 178 820

66 230 Ft1

A Globális Helymeghatározó Rendszer-t (GPS) használja a gépjármű helyzetének figyeléséhez, és lehetővé teszi a gépjármű megtalálását lopás esetén. Keskeny kialakítása révén könnyű elrejteni, hosszan tartó akkumulátora pedig a jármű elektromos rendszerétől független. A járműkövetés és az egyedi beállítások a világ bármely részéből, mobiltelefon-alkalmazáson keresztül vagy weboldalról vezérelhetők. Ütés- és vízálló, akár 10 év akkumulátor élettartammal, a SIM kártyát tartalmazza, ingyenes okostelefon alkalmazással, élő üzemmódban 5 percenként elküldi a jármű pozícióját, míg az mozgásban van. Geokerítés létrehozása is lehetséges különböző hatótávolságokban a jármű körül (300, 500, vagy 1000 m). Egyedi jelzés kerül elküldésre, amennyiben a jármű elhagyja a beállított geokerítést. Könnyen beszerelhető. Figyelem: felhasználói regisztrációra és díjalapú előfizetésre szükség van a Dan Trackerrel. A DanTracker Általános Szolgáltatási Feltételek az irányadóak


A garanciát a Ford beszállítója biztosítja. Bővebb információért keresse Ford Márkakereskedőjét.

További információkért és képekért kérjük, válasszon egy járművet!

Válasszon kompatibilis járművet!

1 Javasolt kiskereskedelmi ár Áfával.

*Az azonosított tartozékok gondosan válogatott harmadik féltől származó tartozékok, és különböző garanciális feltételekkel rendelkezhetnek, amelyek részleteit a Ford márkakereskedőjétől szerezheti be. A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonát képezik, és a Ford Motor Company bármilyen ilyen felhasználási jogosultsága licenc alá tartozik. Az iPhone/iPod szóvédjegy és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a megfelelő tulajdonosok védjegyei.

Jogi nyilatkozat

A Ford politikája a folyamatos termékfejlesztés. Fenntartjuk a jogot a jelen online kiadásban fellelhető specifikációk, a bemutatott és leírt modellek, színek és árak előzetes bejelentés nélküli változtatására. A képek csak illusztrációk. Ez az online kiadvány eredeti Ford és külső beszállítói termékekből válogatott tartozékokat is tartalmaz. A tartozékok beépítése hatással lehet gépkocsija üzemanyag-fogyasztására. A *-jellel megjelölt tartozékok gondosan válogatott termékek más beszállítóktól, melyeket saját márkanevük alatt forgalmazunk, és amelyekre a Ford garanciájától eltérő garanciális feltételek vonatkozhatnak; ezek részletei a garanciális ikonra kattintva, vagy Ford Márkakereskedőjétől beszerezhetők. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth® SIG, Inc. tulajdonát képezik, ezek Ford Motor Company általi használatát licenc szabályozza. Az iPhone/iPod márkanév és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Egyéb védjegyek és márkanevek a vonatkozó tulajdonosoké.