Bury* PowerMount rendszer

2 279 204

28 085 Ft1

OEM Prémium minőségű okostelefon tartó a középkonzolhoz, a műszerfalhoz vagy egy A-oszlop tartóhoz. Univerzális, könnyen kezelhető okostelefon-töltő rendszer, amely a tartóalapból, a rugalmas tartó karból és az USB töltőállomásból áll. Kifejezetten jól állítható - a négytengelyes rendszer biztosítja a karra szerelt készülékek optimális beállíthatóságát A modern kialakításának, kiváló minőségű anyagoknak és többféle pozícionálási lehetőségnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik Fordja belsejébe. A ragasztószalagos szerelési lehetőség teszi a rendszert átcserélhetővé, mely eltávolítható maradék ragasztónyomok nélkül. Végleges, csavaros rögzítés is lehetséges. Az USB-ről Lightning csatlakozóra átalakító adapter az iPhone® töltéséhez (az iPhone® 5-től kezdve) és a Micro USB minden más eszközhöz külön kapható. Típusjóváhagyás: CE, BIN/RECYCLING és RoHS


A garanciát a Ford beszállítója biztosítja. Bővebb információért keresse Ford Márkakereskedőjét.

Kompatibilis járművek megtekintése
MÁRKAKERESKEDÉS KERESŐ
Hozzáadás a kívánságlistához

1 Javasolt kiskereskedelmi ár Áfával.

*Az azonosított tartozékok gondosan válogatott harmadik féltől származó tartozékok, és különböző garanciális feltételekkel rendelkezhetnek, amelyek részleteit a Ford márkakereskedőjétől szerezheti be. A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonát képezik, és a Ford Motor Company bármilyen ilyen felhasználási jogosultsága licenc alá tartozik. Az iPhone/iPod szóvédjegy és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a megfelelő tulajdonosok védjegyei.

Jogi nyilatkozat

A Ford politikája a folyamatos termékfejlesztés. Fenntartjuk a jogot a jelen online kiadásban fellelhető specifikációk, a bemutatott és leírt modellek, színek és árak előzetes bejelentés nélküli változtatására. A képek csak illusztrációk. Ez az online kiadvány eredeti Ford és külső beszállítói termékekből válogatott tartozékokat is tartalmaz. A tartozékok beépítése hatással lehet gépkocsija üzemanyag-fogyasztására. A *-jellel megjelölt tartozékok gondosan válogatott termékek más beszállítóktól, melyeket saját márkanevük alatt forgalmazunk, és amelyekre a Ford garanciájától eltérő garanciális feltételek vonatkozhatnak; ezek részletei a garanciális ikonra kattintva, vagy Ford Márkakereskedőjétől beszerezhetők. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth® SIG, Inc. tulajdonát képezik, ezek Ford Motor Company általi használatát licenc szabályozza. Az iPhone/iPod márkanév és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Egyéb védjegyek és márkanevek a vonatkozó tulajdonosoké.