ACV* Qi vezeték nélküli töltő készlet integrált járműspecifikus megoldás

2 102 311

26 780 Ft1

Testreszabott plug-and-play rendszer, gyors és könnyű töltési megoldást kínál Qi-kompatibilis okos készülékekhez (induktív töltési technológia) A töltést azonnal megkezdi, amint az okostelefont a járműben az arra a célra kialakított töltőlapra helyezi és automatikus készenléti állapotba kerül, amint a töltés befejeződött. További biztonsági funkcióként a töltő automatikusan lekapcsol, ha pénz vagy egyéb fém tárgy érintkezik a töltőlappal.


A vásárlók számára biztosított előnyök:

 • Kiváló minőségben, Németországban készült.
 • A Ford OEM-szabványainak megfelelően fejlesztették.
 • A DIN ISO 9001 minőségbiztosítási szabvány előírásainak megfelelően gyártják.
 • A Qi-szabványokat a Wireless Power Consortium minősítette.
 • Tartós, korszerű anyagokból készült.
 • Rendkívül kényelmes megoldás, amely kiválóan illeszkedik a jármű elektromos rendszereihez.
 • Könnyű beszerelni.
 • Alaposan tesztelték járműbe szerelve a tökéletes illeszkedés, funkcionalitás, tartósság és teljesítmény biztosítása érdekében a FORD szigorú globális specifikációi szerint.
 • Tesztelték az elektromágneses összeférhetőség (EMC) szempontjából annak biztosítása érdekében, hogy ne okozzon elektromágneses zavart vagy esetleg fizikai károsodást a jármű fedélzeti elektromos rendszereiben.
 • Tesztelték meleg- és hidegtűrését, hogy szélsőséges hőmérsékleti körülmények között is megbízhatóan tudjon működni.
 • A legfontosabb felhasznált anyagok: alumínium, acél és műanyag.
 • 2 éves forgalmazói garancia tartozik hozzá.


A garanciát a Ford beszállítója biztosítja. Bővebb információért keresse Ford Márkakereskedőjét.

Kompatibilis járművek megtekintése
MÁRKAKERESKEDÉS KERESŐ
Hozzáadás a kívánságlistához

1 Javasolt kiskereskedelmi ár Áfával.

*Az azonosított tartozékok gondosan válogatott harmadik féltől származó tartozékok, és különböző garanciális feltételekkel rendelkezhetnek, amelyek részleteit a Ford márkakereskedőjétől szerezheti be. A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonát képezik, és a Ford Motor Company bármilyen ilyen felhasználási jogosultsága licenc alá tartozik. Az iPhone/iPod szóvédjegy és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a megfelelő tulajdonosok védjegyei.

Jogi nyilatkozat

A Ford politikája a folyamatos termékfejlesztés. Fenntartjuk a jogot a jelen online kiadásban fellelhető specifikációk, a bemutatott és leírt modellek, színek és árak előzetes bejelentés nélküli változtatására. A képek csak illusztrációk. Ez az online kiadvány eredeti Ford és külső beszállítói termékekből válogatott tartozékokat is tartalmaz. A tartozékok beépítése hatással lehet gépkocsija üzemanyag-fogyasztására. A *-jellel megjelölt tartozékok gondosan válogatott termékek más beszállítóktól, melyeket saját márkanevük alatt forgalmazunk, és amelyekre a Ford garanciájától eltérő garanciális feltételek vonatkozhatnak; ezek részletei a garanciális ikonra kattintva, vagy Ford Márkakereskedőjétől beszerezhetők. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth® SIG, Inc. tulajdonát képezik, ezek Ford Motor Company általi használatát licenc szabályozza. Az iPhone/iPod márkanév és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Egyéb védjegyek és márkanevek a vonatkozó tulajdonosoké.