4 Felfüggesztés Tartozékok minden járműhöz

ARB* Felfüggesztés GVM kiegészítő készlet Old Man Emu

2 519 132

ARB* Felfüggesztés GVM kiegészítő készlet Old Man Emu

1 412 650 Ft1

Ford Ranger 02. 2019,

2,0 l dízel bi-turbó, a Raptor kivételével

Eibach®* Pro-Lift Kit - hasmagasság-emelő rugók

2 725 021

Eibach®* Pro-Lift Kit - hasmagasság-emelő rugók

173 235 Ft2

Ford Ranger 06. 2022, 2,0 l EcoBlue 4x4 125/151 kw dízelmotorral és 3270 mm tengelytávval szerelt járművekhez. Kivéve Raptor, menetmagasság-szabályozó rendszer, légrugózás és 6 hengeres motor.

Eibach®* Pro-Lift Kit - hasmagasság-emelő rugók

2 725 023

Eibach®* Pro-Lift Kit - hasmagasság-emelő rugók

183 980 Ft2

Ford Ranger 06. 2022, Raptor 3.0 l Eco Boost e-4WD, 3.0 l Eco Blue e-4WD, 2.0 l Eco Blue e-4WD és Eco Blue 4x4 motorokkal

Eibach®* Pro-Lift Kit hasmagasság emelő rugók

2 457 016

Eibach®* Pro-Lift Kit hasmagasság emelő rugók

134 995 Ft2

Ford Ranger 01. 2012, Összkerékhajtású 2.2 l TDCI és 3.2 l TDCI motorokkal

1 Javasolt kiskereskedelmi ár Áfával.

2 Javasolt kiskereskedelmi ár Áfával; a felszerelés költségeivel kapcsolatosan érdeklődjön márkakereskedőjénél. Figyelem: kiegészítő alkatrészek megvásárlására szükség lehet.

*Az azonosított tartozékok gondosan válogatott harmadik féltől származó tartozékok, és különböző garanciális feltételekkel rendelkezhetnek, amelyek részleteit a Ford márkakereskedőjétől szerezheti be. A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonát képezik, és a Ford Motor Company bármilyen ilyen felhasználási jogosultsága licenc alá tartozik. Az iPhone/iPod szóvédjegy és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a megfelelő tulajdonosok védjegyei.

Jogi nyilatkozat

© 2024 Ford Motor Company. A ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® a Ford vagy leányvállalatainak védjegyei.

A Ford politikája a folyamatos termékfejlesztés. Fenntartjuk a jogot a jelen online kiadásban fellelhető specifikációk, a bemutatott és leírt modellek, színek és árak előzetes bejelentés nélküli változtatására. A képek csak illusztrációk. Ez az online kiadvány eredeti Ford és külső beszállítói termékekből válogatott tartozékokat is tartalmaz. A tartozékok beépítése hatással lehet gépkocsija üzemanyag-fogyasztására. A *-jellel megjelölt tartozékok gondosan válogatott termékek más beszállítóktól, melyeket saját márkanevük alatt forgalmazunk, és amelyekre a Ford garanciájától eltérő garanciális feltételek vonatkozhatnak; ezek részletei a garanciális ikonra kattintva, vagy Ford Márkakereskedőjétől beszerezhetők. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth® SIG, Inc. tulajdonát képezik, ezek Ford Motor Company általi használatát licenc szabályozza. Az iPhone/iPod márkanév és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Egyéb védjegyek és márkanevek a vonatkozó tulajdonosoké.

" " " "