A levehető vonóhorgokat a könnyű kezelés, a teljes kompatibilitás és a járműve elektromos rendszeréhez történő integrálhatóság figyelembevételével tervezték. Kényelmesen csatlakoztassa le a vonóhorgot, mikor nem használja.

Levehető vonóhorog

szintszabályzós hátsó felfüggesztéssel nem rendelkező kombihoz, kivéve Econetic

1 730 076

161 975 Ft1

Csak a járműspecifikus elektromos készlettel együtt


A garanciát a Ford beszállítója biztosítja.


IMPORTANT NOTICE: Installation must be performed exclusively by a specialist workshop. Damage to any part due to incorrect fitment is not covered under warranty.

Kompatibilis járművek megtekintése
MÁRKAKERESKEDÉS KERESŐ
Hozzáadás a kívánságlistához
Szükséges beszerelő készlet
Vonóhorog elektromos csatlakozó készlet 7 érintkezős csatlakozó Fix és levehető fejes vonóhorog beszereléséhez szükséges. tolatóradar nélküli kombihoz, kivéve Econetic
A garanciát a Ford beszállítója biztosítja.
Cikkszám: 1 712 858 72 515 Ft
Hozzáadás a kívánságlistához
Vonóhorog elektromos csatlakozó készlet 13 érintkezős csatlakozó kombihoz, kivéve Econetic
A garanciát a Ford beszállítója biztosítja.
Cikkszám: 1 712 859 72 515 Ft
Hozzáadás a kívánságlistához

1 Javasolt kiskereskedelmi ár Áfával; a felszerelés költségeivel kapcsolatosan érdeklődjön márkakereskedőjénél. Figyelem: kiegészítő alkatrészek megvásárlására szükség lehet.

2 Javasolt kiskereskedelmi ár Áfával; a felszerelés és a fényezés munkadíjával kapcsolatosan érdeklődjön márkakereskedőjénél (bizonyos termékeknél).

*Az azonosított tartozékok gondosan válogatott harmadik féltől származó tartozékok, és különböző garanciális feltételekkel rendelkezhetnek, amelyek részleteit a Ford márkakereskedőjétől szerezheti be. A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonát képezik, és a Ford Motor Company bármilyen ilyen felhasználási jogosultsága licenc alá tartozik. Az iPhone/iPod szóvédjegy és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a megfelelő tulajdonosok védjegyei.

Jogi nyilatkozat

A Ford politikája a folyamatos termékfejlesztés. Fenntartjuk a jogot a jelen online kiadásban fellelhető specifikációk, a bemutatott és leírt modellek, színek és árak előzetes bejelentés nélküli változtatására. A képek csak illusztrációk. Ez az online kiadvány eredeti Ford és külső beszállítói termékekből válogatott tartozékokat is tartalmaz. A tartozékok beépítése hatással lehet gépkocsija üzemanyag-fogyasztására. A *-jellel megjelölt tartozékok gondosan válogatott termékek más beszállítóktól, melyeket saját márkanevük alatt forgalmazunk, és amelyekre a Ford garanciájától eltérő garanciális feltételek vonatkozhatnak; ezek részletei a garanciális ikonra kattintva, vagy Ford Márkakereskedőjétől beszerezhetők. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth® SIG, Inc. tulajdonát képezik, ezek Ford Motor Company általi használatát licenc szabályozza. Az iPhone/iPod márkanév és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Egyéb védjegyek és márkanevek a vonatkozó tulajdonosoké.