Találja meg a tökéletes helyet a tetőtéri sátra felállításához, hiszen ágyát járműve segítségével szó szerint bárhová magával viheti.

2 616 022

ARB* Tetősátor - Flinders, létrával

860 390 Ft1

A Flinders tetősátrat járműve tetőcsomagtartójára vagy tetőkeresztjeire történő felszerelésre tervezték. Erős, merev és vízálló, tökéletes társ minden kempingezéshez. Két felnőtt elszállásolására alkalmas, és minden időjárási körülményben használható. Sátrát bárhol felállíthatja, ahová járművével el tud jutni, és már csak egy karnyújtásnyira lesz a jó éjszakai alvástól. A felállítás gyors és egyszerű, mivel az ágy és a keret teljesen egybeépített. Egyszerűen húzza ki a burkolatot, amelyet nem szükséges eltávolítani, nyissa ki a sátrat a létra segítségével, és csúsztassa a kihúzható rudakat a helyükre, minden belső rúd a helyére fog kerülni. A visszahúzható alumínium létra segítségével egyszerűen be- és kiszállhat az ágyból. A lepakolás egyszerű a 2 belső gumizsinórral, amelyek segítségével behúzhatóak a sátor oldalai, amikor azok lehajolnak.

Az ARB keskenyhíd-rögzítőlemez-készlettel az ARB tetőcsomagtartó talpához vagy a tetőkeresztrudakhoz való ARB rögzítőkonzol-készlettel együtt használható (külön beszerezhető).

  • Nagy sűrűségű, 50 mm-es habszivacs matrac levehető huzattal és ágyneműtartó pántokkal
  • 4 x beépített tárolózseb / cipőzseb
  • Beépített 300 lumenes LED érintőlámpa, 2 x USB töltőport és 12 V-os csatlakozóaljzat
  • Rovarvédett, 3 db cipzáras ablak, cipzáras ajtó, csillagnéző tetőablak és minden időjárási viszonyok között használható szellőzőnyílás
  • Eső- és napellenzők az oldalsó ablakokhoz és a bejárathoz
  • Mindössze 200 mm-es becsomagolt magasság (létra nélkül) a csökkentett szélellenállás és a jobb aerodinamika érdekében
  • Méretek összecsukva: 1400 x 1200 x 200 mm (300 mm létrával) (h x szé x ma)
  • Méretek nyitva: 1400 x 2400 x 1400 mm (h x szé x ma)
  • Létra terhelhetősége: 120 kg
  • Tömeg: 56 kg (szárazon)

A vásárlók számára biztosított előnyök:

• Tágas hálórész 2 felnőtt részére
• Könnyen felállítható és elpakolható a sátor szerkezetébe integrált huzatnak köszönhetően
• Megnövelt belső tér az ívelt teleszkópos rudaknak köszönhetően
• DEKRA ütközési teszt
• 2 év beszállítói garanciával


A garanciát a Ford beszállítója biztosítja. Bővebb információért keresse Ford Márkakereskedőjét.

További információkért és képekért kérjük, válasszon egy járművet!

Válasszon kompatibilis járművet!

1 Javasolt kiskereskedelmi ár Áfával.

*Az azonosított tartozékok gondosan válogatott harmadik féltől származó tartozékok, és különböző garanciális feltételekkel rendelkezhetnek, amelyek részleteit a Ford márkakereskedőjétől szerezheti be. A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonát képezik, és a Ford Motor Company bármilyen ilyen felhasználási jogosultsága licenc alá tartozik. Az iPhone/iPod szóvédjegy és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a megfelelő tulajdonosok védjegyei.

Jogi nyilatkozat

© 2024 Ford Motor Company. A ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® a Ford vagy leányvállalatainak védjegyei.

A Ford politikája a folyamatos termékfejlesztés. Fenntartjuk a jogot a jelen online kiadásban fellelhető specifikációk, a bemutatott és leírt modellek, színek és árak előzetes bejelentés nélküli változtatására. A képek csak illusztrációk. Ez az online kiadvány eredeti Ford és külső beszállítói termékekből válogatott tartozékokat is tartalmaz. A tartozékok beépítése hatással lehet gépkocsija üzemanyag-fogyasztására. A *-jellel megjelölt tartozékok gondosan válogatott termékek más beszállítóktól, melyeket saját márkanevük alatt forgalmazunk, és amelyekre a Ford garanciájától eltérő garanciális feltételek vonatkozhatnak; ezek részletei a garanciális ikonra kattintva, vagy Ford Márkakereskedőjétől beszerezhetők. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth® SIG, Inc. tulajdonát képezik, ezek Ford Motor Company általi használatát licenc szabályozza. Az iPhone/iPod márkanév és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Egyéb védjegyek és márkanevek a vonatkozó tulajdonosoké.

" " " "