Találja meg a tökéletes helyet a tetőtéri sátra felállításához, hiszen ágyát járműve segítségével szó szerint bárhová magával viheti.

2 683 515

ARB* Tetősátor - Esperance, keményburkolatú, létrával

1 597 870 Ft1

Az ARB Esperance tetősátort keményburkolatú tok tárolja, és úgy tervezték, hogy felszerelhető legyen a jármű ARB alap tetőcsomagtartójára vagy saját tetőkeresztjeire. Erős, merev és vízálló, tökéletes társ minden kempingezéshez. Két felnőtt és egy gyermek elszállásolására alkalmas és minden időjárási körülményben használható. Sátrát bárhová felállíthatja, ahová járműve el tudja vinni, és már csak egy karnyújtásnyira van a jó éjszakai alvástól. Az összeállítás gyors és egyszerű, egyszerűen oldja le a fedelet, a gázteleszkóp segítségével emelje fel és egy rántással, valamint a belső teleszkópos létra segítségével hajtsa ki. Három tolózáras racsnis heveder teszi teljessé a gyors és könnyed beállítást. Az ágynemű teljesen integrált. A visszahúzható alumínium létra segítségével egyszerűen fel- és leszállhat az ágyból. 

 

  • Kemény burkolat tartós ABS műanyagból
  • A fősátor szövete: PU300mm. UV50+, PU ezüstbevonat, polipamut vászon, 200 GSM, lángálló
  • Nagy sűrűségű, 40 mm-es szivacsmatrac kivehető, barackszínű, 3 rétegű poliészter paplan huzattal
  • Beépített tárolózsebek/cipőzsebek
  • Belső szabályozható LED szalaglámpa rejtett kábelekkel
  • Külső LED szalagos éjszakai lámpa
  • Rovarhálós, 3 db cipzáras ablak és egy csillagnéző tetőablak
  • Eső- és napellenzők az oldalsó ablakokhoz és a bejárathoz
  • Méretek összecsukva: 1500 x 1235 x 300 mm (sz x mé x ma)
  • Méretek nyitva: 1500 x 2000/2700 (beleértve a burkolatot és az esővédőt) x 1180 mm (sz x mé x ma)
  • Létra terhelhetősége: 150 kg
  • Tömeg: 56 kg (szárazon)

A vásárlók számára biztosított előnyök:

  • Tágas hálórész 2 felnőtt és 1 gyermek számára.
  • Könnyen felállítható és becsomagolható a keményburkolatú integrált sátornak köszönhetően.
  • Egyszerű gázrugó segíti a kemény burkolat nyitását.
  • 3 év beszállítói garancia jár hozzá.

A garanciát a Ford beszállítója biztosítja. Bővebb információért keresse Ford Márkakereskedőjét.

További információkért és képekért kérjük, válasszon egy járművet!

Válasszon kompatibilis járművet!

1 Javasolt kiskereskedelmi ár Áfával.

*Az azonosított tartozékok gondosan válogatott harmadik féltől származó tartozékok, és különböző garanciális feltételekkel rendelkezhetnek, amelyek részleteit a Ford márkakereskedőjétől szerezheti be. A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonát képezik, és a Ford Motor Company bármilyen ilyen felhasználási jogosultsága licenc alá tartozik. Az iPhone/iPod szóvédjegy és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a megfelelő tulajdonosok védjegyei.

Jogi nyilatkozat

© 2024 Ford Motor Company. A ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® a Ford vagy leányvállalatainak védjegyei.

A Ford politikája a folyamatos termékfejlesztés. Fenntartjuk a jogot a jelen online kiadásban fellelhető specifikációk, a bemutatott és leírt modellek, színek és árak előzetes bejelentés nélküli változtatására. A képek csak illusztrációk. Ez az online kiadvány eredeti Ford és külső beszállítói termékekből válogatott tartozékokat is tartalmaz. A tartozékok beépítése hatással lehet gépkocsija üzemanyag-fogyasztására. A *-jellel megjelölt tartozékok gondosan válogatott termékek más beszállítóktól, melyeket saját márkanevük alatt forgalmazunk, és amelyekre a Ford garanciájától eltérő garanciális feltételek vonatkozhatnak; ezek részletei a garanciális ikonra kattintva, vagy Ford Márkakereskedőjétől beszerezhetők. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth® SIG, Inc. tulajdonát képezik, ezek Ford Motor Company általi használatát licenc szabályozza. Az iPhone/iPod márkanév és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Egyéb védjegyek és márkanevek a vonatkozó tulajdonosoké.

" " " "